Divico logo

5+1 Λόγοι που χρειάζεστε το χρονοδιακόπτη V-timer

Οι περισσότερες από τις Ευρωπαϊκές χώρες αλλάζουν και εξελίσσονται σε πρότυπα χωρών ως προς τη λειτουργία και τις νέες πηγές ενέργειας. Οι ανάγκες αλλάζουν και μαζί οι απαιτήσεις για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος και νερού. Ταυτόχρονα,  οι καθημερινές μας απαιτήσεις αυξάνουν και το κόστος διαβίωσης. Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, η ανάγκη για εξοικονόμηση χρημάτων και νερού κρίνεται βιώσιμης σημασίας για κάθε σπίτι. Με γνώμονα τις παραπάνω συνθήκες σχεδιάσαμε ένα έξυπνο προϊόν,  κατάλληλο να σας «λύσει» τα χέρια, εξοικονομώντας σας χρήματα και χρόνο. Το χρονοδιακόπτη V-timer με 4 διαφορετικούς κωδικούς ικανούς να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Θέλοντας να συμβάλουμε με την τεχνογνωσία και την ασφάλεια που μας χαρακτηρίζουν, σας δίνουμε 7 λόγους να αγαπήσετε και να βάλετε στη ζωή σας το χρονοδιακόπτη Vtimer. Ένα  πρωτοποριακό προϊόν με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμένο στην Ελλάδα! 

1. Με το χρονοδιακόπτη V-timer εξοικονομείτε χρήματα

Πόσες φορές αναβάλατε μία καλοκαιρινή απόδραση στον αγαπημένο σας προορισμό; Πόσες φορές δεν σκεφτήκατε να είχατε κάνει οικονομία στη κατανάλωση ρεύματος μέσα στη χρονιά;

Βάζοντας στη ζωή σας το χρονοδιακόπτη V-timer, αγκαλιάζετε μία νέα τεχνολογία που θα σας χαρίσει άνεση και οικονομία στη χρήση του θερμοσίφωνα.

 • Πως: Χάρη στη τεχνολογία του. Μόλις περάσει το χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει, το V-timer θα κλείσει αυτόματα την λειτουργία του θερμοσίφωνα.
 • Γιατί: Λιγότερο ρεύμα, μικρότεροι λογαριασμοί! Με το χρονοδιακόπτη V-timer μπορείτε να εξοικονομείτε μηνιαίως 10€ έως 50€.

Βάλτε το Vtimer στη καθημερινότητα σας και κλείστε εκείνες τις διακοπές στο νησί!

mother-daughter-saving-money

2. Κάνετε τα καλύτερα δώρα με το αναλογικό V-timer

To V-timer αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ξεχνούν! Αν έχετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ηλικιωμένα άτομα, τότε η αγορά ενός αναλογικού V-timer είναι το καταλληλότερο δώρο!

 • Πως: Με την χρήση του απλού περιστρεφόμενου κομβίου ορίζετε απλά και εύκολα την διάρκεια που θα μένει αναμμένος ο θερμοσίφωνας. Έτσι μπορείτε να φροντίζετε τους αγαπημένους σας ακόμα κι αν δεν είστε πάντα εκεί.
 • Γιατί: Ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, χρειάζονται το ζεστό μπάνιο παραπάνω από μία φορές την ημέρα. Δεδομένων των συνθηκών, η τωρινή λειτουργία του θερμοσίφωνα θα το καθιστούσε ασύμφορο.seniors-hug-smiling

3. Δεν εξοικονομείτε μόνο χρήματα, προστατεύετε και το περιβάλλον!

Εξοικονομώντας ενέργεια κατά τη διάρκεια θέρμανσης του νερού συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας την περιττή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.  Εκτός από την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθάτε και στην μη σπατάλη νερού.

 • Πως: Βάλτε στη ζωή σας το χρονοδιακόπτη Smart Wifi V-timer με το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε το θερμοσίφωνα σας απομακρυσμένα, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.
 • Γιατί: Συνδεθείτε στην εφαρμογή του V-timer και αποκτήστε πρόσβαση στον θερμοσίφωνα σας, από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή μέσω της εφαρμογής.kids-bath-V-timer

 

4. Με το χρονοδιακόπτη V-timer γίνεστε πιο «έξυπνοι»

Ο χρονοδιακόπτης V-timer έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει άνεση & ασφάλεια. Πρόκειται για μία έξυπνη συσκευή που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια! Χάρις τον εύκολο τρόπο χρήσης του, είναι ικανό να αλλάξει τις συνήθειες σας, χαρίζοντας σας μία «έξυπνη» καθημερινότητα.

 • Πως: Σβήνει αυτόματα τον θερμοσίφωνα όταν περάσει ο χρόνος που το έχετε προγραμματίσει. Ο χρόνος δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά τον χειμώνα και 7 λεπτά το καλοκαίρι.
 • Γιατί: Δίνετε τέλος στις περιττές σπατάλες, κάνοντας οικονομία στο πορτοφόλι και το χρόνο σας.

 

5. «Κοιμάστε» ήσυχοι εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα

Ο χρονοδιακόπτης V-timer απενεργοποιεί τη λειτουργία του θερμοσίφωνα όταν περάσει ο χρόνος που έχετε ορίσει. Έτσι, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε αν περάσει ο χρόνος ή  αν  δεν προλάβετε να κατεβάσετε το διακόπτη.

 • Πως: V-timer εκπέμπει ηχητική ειδοποίηση για 10sec, μόλις περάσει ο χρόνος λειτουργίας του θερμοσίφωνα.
 • Γιατί: Η ηχητική αυτή ειδοποίηση σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε έχει θερμανθεί το νερό, σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας βρίσκεστε. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να πρέπει να έχετε οπτική επαφή με τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εγκατάστασης του εδώ!

 

6. «Βγαίνετε εκτός συνόρων» με το Smart Wifi V-timer

Με το χρονοδιακόπτη smart WIFI  V-timer, μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία ενός έξυπνου σπιτιού από το κινητό σας. Όσο ο θερμοσίφωνας είναι αναμμένος μια φωτεινή ένδειξη (πράσινο led) στην συσκευή V-timer σας ενημερώνει ότι λειτουργεί και παράλληλα η εφαρμογή v-timer στο κινητό, σας δείχνει την ένδειξη του χρόνου που απομένει.

 • Πως: Συνδεθείτε στην εφαρμογή και ρυθμίστε το θερμοσίφωνα σας από οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε χωρίς καν να μετακινηθείτε!
 • Γιατί: Γιατί όλοι ευχηθήκαμε να είχαμε ζεστό νερό μετά τη δουλειά ή ένα κουραστικό ταξίδι!

Κάντε ευκολότερη και οικονομικότερη τη καθημερινότητα σας επιλέγοντας 1 από τους 4 κωδικούς της V-timer. Ενώ μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα που σας εξυπηρετεί μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας!