Divico logo

Χρειάζονται οι ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους χρονοδιακόπτη;

Ο μέσος όρος ζωής έχει αλλάξει άρα το ποσοστό τω ανθρώπων που μένουν μόνοι τους. Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι είναι πολύ ικανοί να μένουν ανεξάρτητα στα σπίτια τους. Ωστόσο μία μικρή αμέλεια ή καθυστέρηση στο χρόνο που θα σβήσει ο θερμοσίφωνας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη καταστροφή! Ας δούμε γιατί οι ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι μας χρειάζονται το χρονοδιακόπτη V-timer.

Τι είναι το V-timer?

Με το V-timer όλοι αυτοί οι φόβοι και οι ανησυχίες εξαφανίζονται!

Είναι μία έξυπνη συσκευή που εφαρμόζει σε πολλές διαφορετικές συσκευές και φροντίζει να τις απενεργοποιεί αυτόματα όταν παρέλθει ο χρόνος που έχει ρυθμιστεί. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ατύχημα.

Οι ηλικιωμένοι μόλις απέκτησαν σύμμαχο για την ασφαλέστερη διαβίωσης τους!

Εφαρμογές του V-timer:

1. Θερμοσίφωνα: Με το V-timer ρυθμίζετε συγκεκριμένο χρόνο λειτουργίας του θερμοσίφωνα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Πλέον δεν χρειάζεται να θυμηθείτε να σβήσετε το θερμοσίφωνα ή να ελέγχετε πότε ζέστανε το νερό. Ο θερμοσίφωνας δεν παραμένει αναμμένος παρά μόνο για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται, άρα δεν υπάρχει και κίνδυνος να «σκάσει».

2. Ηλεκτρική κουζίνα: Με τον χρονοδιακόπτη V-timer μπορείτε να ρυθμίσετε την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας της κουζίνας. Συνήθως ο χρόνος κυμαίνεται από 10 λεπτά έως μία ώρα. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται μία πιθανή πυρκαγιά στο σπίτι.

3. Σόμπα: Μην φοβάστε πια αν η σόμπα παραμείνει ανοιχτή τη νύχτα σε περίπτωση που σας πάρει ο ύπνος, με το V-timer η σόμπα θα κλείσει αυτόματα στον χρόνο που έχει ρυθμιστεί.

Οι ηλικιωμένοι αποκτούν καλύτερη & ασφαλέστερη καθημερινότητα

Μην αμελείτε την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων! Επιλέξτε έναν από τους 3 κωδικούς του χρονοδιακόπτη V-timer και χαρίστε στους ηλικιωμένους που ζουν μόνοι τους ασφάλεια και ποιότητα στις καθημερινές τους συνήθειες.