Divico logo

RRETH NESH

Divico Security

Adresa e V-timer është në Patras në rrugën 95 Afstralias. Ajo ndodhet në një objekt në pronësi private ku ka selinë e saj si dhe fabrikën për projektimin dhe prodhimin e produkteve të saj.
Objekti i punës së shoqërisë janë sistemet e sigurisë, dhe ndërkohë ky objekt është zgjeruar në projektimin dhe prodhimin e produkteve të kursimit të energjisë, zgjidhjet për kursimin e parave, zgjidhjet e sigurisë dhe shërbimet e nevojave ditore.

Patentë ndërkombëtare

V-timer është një produkt që edhe pse ofron një zgjidhje për një problem të zakonshëm për të gjitha familjet, ai është novator dhe i certifikuar me numrin e patentës ndërkombëtare 20150100506

Të gjitha pajisjet kanë certifikatën CE

Patentë ndërkombëtare

V-timer është një produkt që edhe pse ofron një zgjidhje për një problem të zakonshëm për të gjitha familjet, ai është novator dhe i certifikuar me numrin e patentës ndërkombëtare 20150100506

Të gjitha pajisjet kanë certifikatën CE